Bilder från världscupavslutningen i Falun

27 000 var på Lugnet i helgen och såg världens bästa skidåkare göra upp om säsongens sista världscuppoäng. Det är nytt publikrekord i världscupsammanhang och här kommer ett axplock av bilder från helgen.

Att Marit Björgen och Petter Northug står i en klass för sig själva råder ingen tvekan om. Och det var klasskillnad idag – både på fart och på ansiktsuttryck. I den avslutande jaktstarten får åkarna verkligen smaka och det bär uppför Mördarbacken två gånger för damerna och tre för herrarna. Imponerande. Och precis som alla andra dagar blev jag trött bara av att gå halvvägs upp i backen.

I veckan väntar mycket mer jobb. Puh. Det blir resande kors och tvärs, Mora, Gävle, Stockholm och Västerås. Men, som sagt, det är ju snart bara en och en halv veckas jobb kvar och jag ska nog överleva. I morgon väntar dessutom ett roligt och förhoppningsvis intressant reportagejobb om IFK Mora och, som så många gånger förr, känns det inte som jag jobbar utan mest har kul. Mycket svammel nu och mycket IFK Mora nu ;-).

Lämna en kommentar