”Bra” jobbval en späkardag som denna

Idag har jag tagit tag i ett seglivat projekt; kokboken, som blivit lite åsidosatt på grund av alldeles för mycket annat på schemat. Den är ju egentligen väldigt viktig och väldigt kul, inte minst. Fast eftersom jag måste kämpa lite för att komma i matchvikt igen har jag fått bita ihop när jag hungrig tittat på alla härliga recept.

Jag hade sett fram emot några dagars ledighet med tid för surf och då slår Atlanten till med stiltje, bokstavligen talat, och det GÅR inte att surfa. Prognosen säger inga vågor på en vecka och även om jag ska göra ett försök i morgon med den absolut största bräda jag kan hitta och vid absolut lägst vatten så är jag inte vidare hoppfull. Istället har jag kört ett bra träningspass som bestod av en del cykel, en del crosstrainer och en del simning. Hoppsan. Inspirerad av orientering, Tiomila och en massa annat har jag fått tillbaka något slags märkligt träningssug. Och det gäller att ta tillvara på det, för vips är det väl borta igen.

Efter att ha läst näst sista kapitlet i El túnel, som vi ska redovisa nästa vecka, insåg jag att kombinationen livesändning från damstafetten i Tiomila/skriva en uppsats om basksisk litteratur var en dålig kombination. Tog tag i kokboken och brände av hela 10 uppslag med frukter och recept och insåg i samma veva att det egentligen inte återstår så värst mycket. Det känns kul. Tänk tänk tänk om den skulle kunna vara klar i slutet av juni. Hoppas.

Såg Halden vinna Tiomila och blev väldigt väldigt sugen på att träna och tävla igen. Kanske inte på Tiomila eftersom jag då kanske måste jobba, men på andra tävlingar. Laddar nu inför herrarnas start 21.30 och det är rätt märkligt att sitta här och följa tävlingen. Men kul. Världen är liten.

Lämna en kommentar