En alldeles gnistrande dag

Trots att jag var väldigt mör i kroppen efter veckans alla aktiviteter blev jag pigg när jag möttes av strålande solsken och minus 10 grader på Romme Alpin i lördags. Skidskola stod på schemat och eftersom det var lördag i vecka 9 så var det fullt upp.

Jag hade lektioner hela dagen och gjorde, tro det eller ej, inte alls många åk i nybörjarbacken. Idag var det lite mer avancerade åkare på schemat och det är som alltid, både inspirerande och utmanande. Särskilt kul var min 2-timmarslektion med paret från Stcokholm, där vi i stort sett bara körde carving och kortsväng på Romme syd och Snöberget.

Arbetsdagen avslutades med tre timmar utanför skiduthyrningen, där väldigt många skidåkare lämnade tillbaka sina grejer. Tack vare bra organisation och mycket förberedelser blev det aldrig trångt, utan allt flöt på kanonbra.

Det var riktigt kul att höra alla positiva kommentarer från alla glada gäster!

Lämna en kommentar