En bra dag helt enkelt

Idag har varit en helt fantastisk dag. Långtur på cykeln, lunch med Merethe, en timmes siesta i solen på stranden och sedan fin surf på Zurriola. Just det, en bra dag helt enkelt.

Jag hade egentligen tänkt surfa på förmiddagen, men efter en snabb koll på vågorna krävde en omkastning av planerna. Istället för surf tog jag cykeln och körde pilgrimsleden mot Orio. Körde upp och ner på de fina kullarna som ligger förbi Igeldo innan jag vände hemåt. Vågorna var fortfarande inte bra nog och efter att Merethe lagat lunch åt mig tog jag en välbehövlig siesta på stranden. Vaknade med ett ryck och for hem och hämtade brädan. Dagens surf bjöd på ganska få vågor, men de som erbjöds var bra, riktigt bra. Och jag känner mig mer och mer bekväm närmre och närmre Sagües, vilket är väldigt skoj.

Nu har jag visst fastnat framför Eurovision Song Contest och spanjorerna verkar övertygade om att de ska vinna. Vi får väl se … Laddar inför morgondagen och en lång lång löptur över Jaizkibel. Det blir spännande 🙂

Lämna en kommentar