En vecka med viktiga möten

I veckan som gick hann vi med flera viktiga möten trots att Dan har varit i Skövde och jag i Luleå. Om vartannat dessutom.

Att bygga hus har visat sig vara ett väldigt hopkok av viktiga beslut, möten, googlingar och massa annat. Efter att ha klarat av själva dokument-/kommunbyråkratifasen innan vi fick klart med bygglov tror jag att vi nu har kommit in i själva mötesfasen. Nu handlar allting om att sy ihop alla våra idéer och framför allt synka alla entreprenörer med varandra så att det blir ungefär som vi vill ha det.

Förra veckan hade vi möte med elektrikern, de som ska borra vatten samt Dalahus och de närmaste veckorna kommer alla vi har anlitat att på olika sätt börja engagera sig. Markarbetet är ju redan igång och nu gäller det att synka allting så att det löper på smidigt framöver. Det är inte helt enkelt eftersom det är väldigt svårt att både få och ge klara besked om tidsperspektiv. Men de flesta har väl byggt både ett och annat hus förut så det ska säkert ordna upp sig.

När det gäller Dalahus håller vi på med vår tillverkningsorder, som känns väldigt väldigt viktig för att det ska bli som vi villa ha det. När väl orden går iväg ska de ju tillverka vårt hus i fabrik och det är viktiga att allt ifrån golvbrunnar till fönster hamnar på rätt ställe.

1 svar på ”En vecka med viktiga möten”

Lämna en kommentar