Nypressad juice och längtan till Cham

Började dagen på bästa sätt med, tro det eller ej, mitt livs bästa frukost. Någonsin. Visserligen smakade den säkert lite lite bättre eftersom jag avklarat en promenad längs stranden innan, men ändå. Dagen har sedan fortsatt med lite gott och blandat. Lite förberedelser och tankar inför sommarens stora resa fick mig att längta till Chamonix, igen. Men det är bara att hålla ut till i mitten av maj då det blir en sväng dit, den tredje hittills det senaste året.

Tillbaka till frukosten. Allt var så sjukt fräscht, tip top och precis ALLT som man både visste att man ville ha till frukost och inte visste. Juicerna var en klass för sig och den gröna med broccoli, ruccola och ananas (!!!) var helt sagolik.

Lämnade Danmark tidigt och har även hunnit med lite jobb under eftermiddagen. Tog tag i sommarens Frankrike-Schweizresa och blev taggad direkt. Trots att det inte var alls länge sedan jag var i Chamonix längtar jag tillbaka till staden som har det mesta jag behöver. Innan nästa rekresa i mitten av maj måste jag göra en del jobb, förbereda och framför allt tänka till så att jag inte ödslar onödig tid när jag väl är där. Can´t wait.

Jag hann även med en del telefonsamtal och mail kring Idrotten i skolan, något som jag ska ta ett rejält tag i nästa vecka (det råkar tydligen vara påsklov i delar av landet denna vecka, återigen inser jag att det är betydligt fler än skoleleverna som passar på att vara lediga …).

Köpte dessutom ett par nya jeans och hade en nära-döden-upplevelse på rullskidor. Jag vågar knappt nämna för Dalfolket att jag premiäråkt rullskidorna, då det garanterat är fina spår på Lugnet fortfarande. Men jag är i Skåne och då är det okej. Rullskidor är dock väldigt lömskt, inga bromsar och väldigt vingligt. Att ta sig över en vältrafikerad väg med taskig asfalt och grus i kombination med helt värdelösa stavar är egentligen dömt att misslyckas. Det gick dock bra, den här gången också … Insåg dock att stavarna var FÖR dåliga och jag åkte hem, bytte skor och sprang 1 minutersintervaller istället.

Kvällen avslutades på SÄMSTA sätt. Jag kan inte låta bli att följa kvalserien och jag blir så matt. Idag slutade alla matcher precis tvärtemot vad jag önskat. Det ser väldigt mycket ut som att AIK gör Södertälje sällskap i elitserien nästa år. Så jäkla trist!

Lämna en kommentar