Hemma igen en snabbvisit

Efter en bra långhelg i de Värmländska skogarna, med både orientering och klättring, är jag nu hemma i Falun på snabbvisit. Jag har precis packat upp min väska för att direkt packa ner igen. I morgon kväll bär det av, men först ska jag hinna med en fullspäckad jobbdag i Stockholm i morgon.

Förutom en intensiv dag på SportHälsas redaktion i morgon har jag som tur är några jobbtimmar till, på vägen till eller på Arlanda. Då måste jag fixa i ordning samtliga artiklar till Ski and board samt göra en del jobb åt Idrott i skolan. För ovanlighetens skull känns läget trots att ganska  under kontroll och det vore sååå skönt att kunna skicka iväg helt färdiga grejer och att i och med det kunna släppa dem helt och hållet.

I morgon kväll åker jag sedan med flyg via Zürich till Geneve innan jag sent på kvällen/natten hoppas nå Chamonix med bil

Nu sneglar jag på hockey samtidigt som jag gör lite jobb, tvättar, packar och dricker kaffe.

Lämna en kommentar