Samma namn dyker upp om och om igen

Att mina olika jobb tangerar varandra är kanske inte så konstigt, men att ett namn dykt upp vid fyra olika tillfällen är lite speciellt.

Det började med att jag i min jobb åt Riksidrottsförbundet mer och mer riktade in mig mot förbundens webblösningar och därmed kom i kontakt med skidförbundet den vägen. Samma person visade sig vara rätt man för att leverera pressbilder på alpina skidlandslaget till en artikel med medaljkandidater i OS i SportHälsa. Sedan fick jag i uppdrag att göra om och modernisera Engelbrektsloppets hemsida och då blev samma man involverad igen, som ansvarig för förbundets nya tävlingsadministrativa system. När jag sedan nyss fick i uppdrag att skriva en artikel i skidförbundets tidning Ski & boardmagazine om just det … förbundets nya tävlingsadministrativa system, då visste jag direkt vem jag skulle kunna kontakta. Nu blev det dock inte så eftersom jag nöjde mig med en intervju med utvecklaren samt en klubb som är igång med användandet, men ändå. Världen är bra liten. Eller fel: Min värld är bra liten.