Nytt på hemsidan gånger två

Jag har ägnat mig åt hemsidesfix hela dagen – både på min egen sida (vilket jag hoppas du sett på startsidan) men även på Engelbrektsloppets sida där det snart även kommer att finnas en alldeles egen sida för Kristinaloppet.

Den senaste tiden har jag varit väldigt bra på att skriva inlägg i bloggen, men väldigt dålig på att uppdatera själva startsidan. Idag har jag ägnat mig åt att fräscha upp det översta blocket på startsidan. Visst blev det bra? Jag har lagt in lite nya grejer som jag har på gång och hoppas med de ge en känsla av hur mina dagar ser ut. I alla fall de bästa dagarna :-).

Igår var jag i Stockholm och träffade två entusiaster som jobbar med Engelbrektsloppet. I samband med Lidingöloppet om två veckor ska vi ha en monter i mässan där och sälja in Kristinaloppet – tjejernas eget lopp. Vi smed planer inför det och jag blev så taggad att jag drog igång ett projekt jag hade på g ett tag, nämligen att göra en alldeles egen sida för Kristinaloppet. Domänen finns, men den länkar idag bara till www.engelbrektsloppet.se men snart – när jag har fixat lite till – ska det finnas en helt egen sida www.kristinaloppet.se.

Nu är det snart dags för dagens andra träningspass. Jag körde BodyPump på lunchen och nu dags för Zumba. I like!

Lämna en kommentar