Oändliga mängder lussebullar

Jag fotograferar en hel del, både i jobbet och privat. För att kalla sig fotograf anser jag att man behöver utbildar och år av erfarenhet, något jag inte har. Än! Ett steg på vägen mot att bli en bättre hobbyfotograf är kursen Digitalt foto och bildbehanling, som jag läser på Högskolan i Dalarna.

Kursen löper över ett helt år och innehåller dels kamerateknik dels photoshop (något som nästan visat sig vara lika viktigt som själva fotograferandet och där jag definitivt behöver utvecklas. Inför julledigheten har vi några uppgifter i photoshop, bland annat att göra ett oändligt upprepat mönster. Jag valde min favorit: Lussebullen, och att göra ett mönster med oändligt många lussebullar. Inte så avancerat, men jag blev tillräckligt sugen för att åka hem och hämta en påse lussebullar till fredagsfikat. Nästa uppgift är ett bildmontage, funderar på om även det ska gå i julgodsakernas tecken.