Stockholm i mitt hjärta

Eller inte. Jag gillar Stockholm väldigt mycket, men det finns samtidigt saker som jag får panik av inom loppet av ett par timmar i huvudstaden. Vad tänker jag inte skriva om här. Jag känner dock att det är väldigt skönt och fantastiskt lagom att få komma hit titt som tätt och bara vara. Men att bo, nja. Kanske tillfälligt, men inte för evigt.

Var ska jag bo då? Ja, det är en fråga som jag funderar mer och mer på men tyvärr måste välja att passa på just nu. Jag skulle vilja bo i San Sebastián, som mer än någon annan stad är staden i mitt hjärta, men tyvärr tyvärr tyvärr är den nog lite för liten med tanke på jobb. Eller inte. Det beror givetvis på vilken typ av jobb som är aktuellt, men för att vara skrivande journalist och göra sport är den nog lite för liten (även om Real går bra just nu). Det finns dock väldigt mycket annat spännande som jag skulle kunna jobba med och som San Sebastián är helt perfekt för. Well well. Vi får se. Jag kommer i alla fall vara där fram till jul. Och förhoppningsvis även efter jul.

Har varit i Stockholm i helgen och umgåtts med Camilla, Johan, Olle och Lisa. Mest med Camilla och jag ser så mycket fram emot att få åka tillsammans med dig och Lisa ner till San Sebastián om ett par veckor. Det har varit Lidingöloppshelg och Stockholm har bjudit på bästa höstvädret. Tyvärr tyvärr tyvärr kunde jag inte springa utan roade mig med 30 km mountainbike igår istället. Inte fy skam det heller, även om jag givetvis önskar att min fot blir bra genast så jag kan bege mig ut och springa.

I veckan väntar först ett par dagar i Stockholm med mamma. Lite jobb, men även mys och mycket prat. Jag kan ju, som bekant, inte prata lika mycket på spanska och behöver därmed ”prata av mig” lite. Sedan blir det några dagar i Skåne innan jag åker tillbaka till Stockholm till helgen. Ser fram emot det.

Grattis HIF till guldet! Imponerande, trots försäljningen av fyra nyckelspelare.

Lämna en kommentar