Tillbaka i San Sebastián

Jag är nu tillbaka i San Sebastián efter knappt två veckor på turné. Det känns som att jag har varit borta länge, men jag kan ju bocka av Stockholm, Falun, Borlänge, Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Conil, Cadiz, Ronda och Tarifa på listan så förstår var känslan kommer ifrån.

Jag var sugen på att hoppa i och surfa men Zurriola var, tro det eller ej, plattare än platt och ska så vara de kommande dagarna. Suck. Får väl roa mig med annat då, löpning och träning till exempel. Efter några dagars semester har jag dock lite olika grejer att dona med och då framför allt kanske kommande veckas resa till Göteborgsvarvet.

Jag har P4 Radio Kristianstad på, men jag törs inte lyssna för det är ooooolidligt spännande i matchen mellan IFK Kristianstad och GUIF i handbollens SM-slutspel. Är fortfarande upprymd efter gårdagens fotbollsfest i Bilbao, som dock blev lite trist sett till resultatet – Athletic var värda mer än 0-3 i baken och hade åtminstone två ribbträffar och en utvisning emot sig. Att Real Madrid vann ligan var faktiskt lite kul och jag missade precis Ramos i Madrid och även i Bilbao. Just nu firas Real Madrid i Madrid, men tyvärr … Jag måste fokusera på handboll. Jesper Larsson är kung.

Lämna en kommentar