Två dagar i Stockholm räcker

Jag har varit i Stockholm i två dagar och det var så längesedan jag sist var här och jobbade att jag nästan glömt bort hur det är. Alltså, ju längre tid som gått sedan jag flyttade härifrån desto mer inser jag vad jag INTE saknar. Visserligen är Stockholm fint en solig och kylig dag som denna, men jag får exakt lagom dos under de dagar jag är här. Sedan är det väldigt skönt att åka tillbaka norröver.

Att komma till RF är däremot alltid väldigt kul och det är absolut en arbetsplats jag skulle kunna tänka mig att jobba på – inte nu dock, men kanske sen – man vet aldrig. Det är i vilket fall som helt väldigt skoj att få möjlighet till ytterligare ett projekt med gänget på RF/IT och i vanlig ordning är det rivstart och att fortsätta öka som gäller. Projektet ska vara klappat och klart till förbundsmötet i slutet av maj och med tanke på att det krävs sisådär en månad för tryckning så börjar det bli lite bråttom. Ja. Jag gillar dock att ha lite lätt bråttom.

Laddar för lunch med mina klubbkamrater och sedan ytterligare två möten. Har även en förhoppning om att boka in lite andra jobb kommande vecka och ska jobba lite parallellt med det.

Njöt av en trevlig kväll i Erikas sällskap i går. Tänk, att det var mer än två månader sedan vi sågs och att vi innan dess umgicks dygnet runt i Nicaragua. Det är hursomhelst alltid kul att ses och några minnen, som känts ganska långt borta, kom tillbaka direkt. Kul! Hann även med en löptur i Nackareservatet, som blev aningens lite längre än vad jag hade tänkt. Som vanligt litade jag på den där känslan och som vanligt sprang jag FEL. Jag behövde dock springa av mig lite så det gjorde inte så mycket.

Avslutningsvis måste jag hylla en viss Messi. Alltså, man kan göra mål och så kan man göra MÅL.

Lämna en kommentar