10,4 km och en intensiv jobbdag

Den sista etappen på O-Ringen har varit, hmm, fullspäckad. Inledde med 10,4 i sjukt jobbig hälsingeterräng och sedan har jag skrivit, skrivit och skrivit hela dagen. Puh.

Det blir inget långt inlägg nu eftersom jag ska ta chansen att faktiskt få i mig mat. Sprang sista etappen i D10 challenge och i ärlighetens namn så finns det många likheter mellan damer 10 km och den faktiskt D10-klassen. Vi hade en hel del gemensamma kontroller.

Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö på dagens bana, som givetvis var längre, sjukt mycket mer kuperad och framför allt mestadels i jobbig jobbig hälsingeterräng (i alla fall kändes det så). När jag funderade på att bryta insåg jag att jag var så långt borta att det var lika bra att ta alla kontrollerna. Jag var dock ute så länge att jag missade målgången i samtliga juniorklasser. Visserligen blev jag trea och fick bara stryk av Kalla med fyra minuter. Bra där.

I övrigt har det rusat på och ständigt hänt något. Jag har skrivit och fotat följande idag:
Erik Rost vann O-Ringen
Tove höll undan trots misstag
Väntade segrar i tre av juniorklasserna
Annika Billstam och William Lind totalsegrare i Elitserien

Nu: MAAAT och sedan FEEEST.

Lämna en kommentar