Aldrig utan paraply i Göteborg

Fast jag höll på att mista mitt på tapasbaren vi åt på i lördags kväll. Hittade dock mitt paraply efter grävande bland sisådär 100 andra paraply i en stor tunna. Helgen i Göteborg bjöd på regn, regn, massor av regn men även en hel det goda skratt och en del mys.

När jag donade med min packning inför Göteborgssvängen var det givet att lägga ner ett paraply. Åk aldrig till Göteborg utan! Ochgud vad det regnade – absolut hela dagarna – vilket gjorde att jag och tjejgänget från Kristianstad inte direkt blev överdrivet taggade i att gå omkring utomhus och göra massa aktiviteter. Det blev dock en hel del shopping, massa prat och en och annan latte, så klart. Eftersom det stod tapas på schemat blev det även en kanna sangria och någon öl.

Jag hann dessutom med två roliga Zumba-pass, ett på SATS Landala och ett på SATS Kompassen. Det på Kompassen var solklart bäst och jag blev så peppad. Zumba är verkligen min grej.

Efter en snabb flight är jag nu på Söder i Stockholm, en natt här och sedan jobb i morgon. Efter det blir det Dalacarlia. Nice!

Lämna en kommentar