Äntligen hemma

Efter nästan två veckor på språng är jag äntligen hemma igen, både hemma i min egen säng men kanske framför allt hemma på kontoret. Är som vanligt mycket att stå i och reda ut efter en tids arbete på resande fot. En dag räcker dock för att helt och hållet komma i balans och nu längtar jag nästan iväg igen.

Jag har pysslat med lite av varje idag: Lite Idrott i skolan, där ALLA SF som skickat in information till mig nu fått tillgång till sina arbetsrum. Jag gjorde de två sista idag och det var ett skönt streck att dra. Självklart återstår en del jobb, ganska mycket faktiskt, men det känns helt och hållet under kontroll. Jag har även avslutat ett jobb åt Ski and board, eller försökt avsluta det jobbet. Tyvärr fick jag inte tag på alla jag ville och därför gick det inte riktigt – men nästan.

Igår rivstartade nästa jobb: Hemma i HSB. Jag var på snabbvisit i Fagersta och gjorde ett reportage om en bostadsrättsförening där. I samma veva hann jag med infomöte om Engelbrektssommar samt styrde upp lite fortsatt planering med Viktor och Daniel.

I morgon och på fredag blir det fortsatt jobb med Hemma i HSB och framför allt även jobb med resan och att försöka knyta ihop säcken inför sommarens stora happening. Först lite bokföring dock, suck …

Lämna en kommentar