Äntligen snart slut på tung fredag

Jag har mig själv att skylla. Jag borde dock ha tänkt ett steg längre efter midnatt igår och kanske inte ha tagit den där sista ölen, eller det där sista glaset vin, eller …

Skämt å sido, efter en trevlig after work på Runns segelsällskaps lokal utanför Falun hamnade vi på Bishops arms. Det var lugnt, städat och väldigt trevligt – trots det var det lite småtungt att gå upp i morse. Jag borde ha haft i åtanke att jag hade rätt mycket viktigt på g, bitar som nu (tack och lov) börjar falla på plats.

Har jobbat mycket med att binda ihop alla detaljer kring sommarens resa till Frankrike och Schweiz och ännu är det många bitar som jag måste fokusera ytterligare på innan manualerna känns någotsånär framarbetade. Igår och idag har jag också gjort fem artiklar till kommande nummer av Hemma i HSB, bland annat en intressant intervju med meteorologen Pär Holmgren om klimatfrågan kopplat till boende. Det har också återstått lite finlir av materialet till Ski and board magazine samt lite fix med Idrott i skolan.

Ser fram emot nästa vecka som förhoppningsvis ska bli början på en lite lugnare jobbperiod. Det MÅSTE ju helt enkelt lugna ner sig lite nu när det närmar sig sommar. Jag hoppas det i alla fall. Samtidigt som det självklart är väldigt kul att det går bra och fungerar.

Först grillning i kväll, sedan lite allmänt plock på hemmaplan i morgon: valla skidor, fixa med blommor, ta ut utemöbler och städa lite grann. Det återstår att se om det blir Falun eller Stockholm på söndag. Måndag-Onsdag ska i alla fall tillbringas i huvudstaden.

Lämna en kommentar