Jag tänkte sakta ner några takter …

… och ta det lite lugnare ett tag framöver. Att jobba är väldigt kul, lite väl kul ibland för trots allt finns det ju en del saker som är roligare att göra. Sommaren gör nu sitt till och det kommer att bli lugnare veckorna framöver, vilket jag faktiskt ser fram emot.

Gårdagen tillbringades i ett soligt och sommarvarmt Stockhom, där alla tog chansen och solade här och var. Jag njöt på bästa storstadsmanér, men mycket sol, god mat och rosévin. På kvällen blev det ännu mer storstad i och med Sex and the city 2 på bio. Jag var värd en ledig dag efter väldigt mycket jobb. Eller vänta, nu ljög jag. Jag gick ju upp extra tidigt igår för att göra klart lite jobb, men efter det var jag ledig.

Den första delen av efterarbetet med resan är nu klar. Dock återstår ytterligare en eller två delar, en som kan göras om en vecka och en stor del som ska göras i sommar. Jag har även skrivit fem artiklar till nästa nummer av Hemma i HSB, som har val- och klimattema.

Dagen har dock ägnats åt SportHälsa, där vi börjar närma oss nästa publicering – även om den försköts en vecka ytterligare idag. Nästa nummer, det sista innan sommaren, kommer den 29 juni – sedan blir det uppehåll till i september. De flesta stora reportage är nu på sin plats och i dag gjorde jag en del i ett av de stora som återstår: resereportaget, som handlar om en aktiv semester på hemmaplan.

Jag fotade och gjorde reportaget ute i Kungsängen och insåg (åter igen) vad mycket Stockholm har att erbjuda!

Lämna en kommentar