Årets första vårdag, med spansk touch

Trots att det är hur mycket snö som helst i Falun kändes det som vår idag. Med strålande solsken och möjligtvis en eller två plusgrader var det verkligen läge för att bege sig ut och åka skidor på skaren – precis som man bör en solig vårdag. Men efter ett par timmar på mitt kontor insåg jag att det bara är början av januari och att det är väldigt väldigt mycket som ska styras upp innan det faktiskt är dags för skidåkning på skaren.

Idag har jag styrt upp en och annan småsak och även en och annan viktig sak. Bland de viktiga sakerna hamnar spanskan, där jag idag både har pratat med min gamla spansklärare Carmen samt med en ansvarig för det spanskcafé som tydligen finns här i Falun. Jag vet inte så mycket om det än, men det låter hursomhelst helt fantastiskt. På viktigt-listan hamnar även de jobb som jag har försökt styra upp idag och på småsak-listan hamnar den preliminära skattedeklaration som jag varit tvungen att fylla i samt lite fix med en kortbetalning i Nicaragua som krånglat. Alltid är det någonting.

Jag hade tänkt gå upp tidigt för att se min gode vän och kollega Anders i SVT:s morgonsoffa. Tyvärr försov jag mig och därmed tackar jag för dagens möjlighet på SVT Play. Kolla gärna på inslaget om Anders familjesituation och den bok han har skrivit: SVT Gomorron Sverige

I vanlig ordning har jag även läst runt på min favoritbloggar och jag måste säga att Aftonbladets Johanna Fränden numera har seglat upp som etta på listan över mina favoriter. Hon är faktiskt väldigt rolig. Läs hennes blogg här.

Dagen började annars på bästa sätt och jag hoppas att resten av eftermiddagen och framför allt kvällen fortsätter i samma anda. Ikväll tänkte jag ta i ordentligt på bodypumpen. ¿Y quién es el instructor? Jaime de España.

Och ja, Helena Ekholm (som fortfarande inte alls låter lika bekant som Helena Jonsson) bubblade på listan över hetaste sporthändelse igår. I vanlig ordning hamnade dock Zlatan överst. Igen.

Lämna en kommentar