Att få skriva om sitt intresse

Att skriva få jobba med och skriva om ens intresse är få förunnat. Vissa dagar har jag dock möjlighet till det, som denna veckan till exempel – som mest har handlat om kul och intressanta artiklar om skidor och skidåkning.

Intervjun med Ola Ravald blev väldigt bra och som vanligt när det gäller folk inom skidbranschen är alla otroligt trevliga och tillmötesgående. Ola Ravald i synnerhet. Förutom en artikel i Ski and board magazine om den nya dvd:n Teknikutveckling Längdskidåkning (som jag för övrigt borde se) kommer det även att bli en artikel om tekniktips till motionärer som kommer i nästa nummer av SportHälsa.

Jag har även skrivit lite om det kommande skid-VM i Falun och hur läget är på den fronten just nu. Med Sven von Holst pratade jag om hoppbackar på Lugnet, Vasaloppskrock, transport- och logistikbiten samt mycket mer. Ser fram emot nästa nummer avSki and board magazine, som kommer strax före jul. Taggad av allt prat kring skidåkning gjorde jag längdpremiär på hemmaplan igår. Det blev en timmes stakning på fina men ganska korta spår på Lugnet. Blev dock mycket besviken när jag var där i minus 10 och snökanonerna stod stilla. Illa.

Idag bär det av till Stockholm för lite jobb på mässan Allt för hälsan. Senare ikväll blir det dans till spanska toner innan det i morgon blir ytterligare lite jobb på crossFit-SM i Solna. Efter det blir det Norberg.

Lämna en kommentar