Tillbaka i Falun för en del skidjobb

Efter en bra träningshelg i Bruksvallarna känns det väldigt skoj och motiverat att ta tag i jobb som rör skidor. Ski and board magazine till exempel. Idag står tränaren i längdskidor Ola Ravald på agendan samt Svenska Orienteringsförbundets förbundschef Tom Holloway.

Kommande nummer av Ski and board magazine blir det sista som görs, någonsin. Det är tråkigt och känns lite vedmodigt då skidjobben alltid är väldigt roliga och mer eller mindre skriver sig själv. Svenska Skidförbundet har dock valt att satsa mer på digitala nyhetsbrev, något som jag tycker är väldigt synd. Känslan av att hålla i en riktig papperstidning kan aldrig ersättas med en mail, som bara ploppar längre och längre ner i inkorgen. Hursomhelst, eftersom det inte blir något mer jobb med Ski and board magazine är jag på jakt efter ytterligare jobb. Eller på jakt och på jakt. Jag håller ögon och öron öppna snarare.

Denna veckan och kommande blir mina sista arbetsveckor på ett tag. Från och med den 24 november ser jag fram emot en månads ledighet 🙂

Lämna en kommentar