Att göra så mycket som möjligt samtidigt

De börjar bli en vana. De här dagarna när jag nyss kommit hem och egentligen borde ägna dagen åt att packa upp och tvätta, men när jag i stället sitter på mitt kontor och bläddrar fram och tillbaka i kalendern för att försöka få ihop en vettig plan. Fast med tanke på att jag började dagen i nygjorda skidspår på Lugnet får jag väl helt enkelt skylla mig själv.

Som sagt. Marcialonga närmar sig och jag körde dels milen lite halvfort för att känna på formen (som verkar ha flyttat till en annan planet) dels en timmes teknikträning ihop med min spanskafröken Matilda. Sedan dess har jag ägnat mig åt min bästa gren – att göra så mycket som möjligt samtidigt. Precis som nu, när jag sneglar på Joel Kinnamans guldbaggetal, läser om en sällsynt 90-årig sköldpadda som inte vill para sig, funderar på vilken valla jag ska köpa i morgon samt kollar nya fotografier på facebook, givetvis.

Jag har kommit in i ett stim där jag istället för att jobba är väldigt bra på att göra en massa annat. Nu har jag dock en hel del jobb som börjar dra ihop sig och jag är så illa tvungen att jobba, prestera, läs skriva. Först på tur är framför allt tre intervjuer till Svenska skidspelens tidning samt Hemma i HSB – där vi har uppstartsmöte i morgon. Dessutom håller jag så smått på med en del kul framtida jobb, som jag inte riktigt kan avslöja än. Men snart.

Engelbrektsloppet närmar sig och jag kommer att göra en hel del jobb framför allt med hemsidan och pressreleaser. Dessutom är jag tydligen lite lätt ansvarig för min orienteringsklubbs nya klädkollektion. Så no worries, jag kommer garanterat ha att göra de kommande veckorna. Måste försöka hitta tillbaka till rätt jobbmode bara.

Jennifer Wegerup blir gång på gång anklagad för att vara kär i Zlatan. Jag säger bara: Vem är inte det?

Förresten så hann jag även med 1,5 timmes spanskacafe idag. Dock kände jag mig lite lätt disträ och det var lite halvsvårt att rusa direkt från en intervju med superduperfunktionären Jonny, som vaktat parkeringen på Svenska Skidspelen sedan urminnes tider till att snabbt och lätt reda ut om det ska vara preteritum eller imperfekt. Hua.

Lämna en kommentar