Det går bra nu …

… på många fronter. De flesta faktiskt. Idag har jag faktiskt varit tvungen att jobba och, tro det eller ej, men även slita lite för att hinna klart med allt. Samtidigt har jag snöat in min i vallaträsket och är väldigt orolig över att vallachefen Christer befinner sig i Malaysia på söndag. Hur ska det nu gå i Marcialonga?

Jag har varit iväg och köpt valla idag och även om jag inte kör värsta värstinggrejerna som Camilla S, så slog jag till på lite bra valla. Lågflour och högflour och innan dess ska det vara tre lager gult och ett rött. Fråga mig inte varför. Dessutom säger väderprognosen isiga konstsnöspår och -10, vilket i sig borde innebära superdupersnabba spår (jag fasar lite för de där långa och branta utförslöporna). Nu återstår bara ett problem. Jag har nämligen köpt så pass bra valla att jag kommer att behöva ytterligare ett par skidor. Logiskt? Ja, för om jag vallar med supervalla i morgon behöver jag ytterligare ett par skidor att träna på torsdag och fredag. Jag kan ju inte gärna nöta på mitt supersnabba högflour under några halvtaskiga träningspass.

Inledde dagen med videokonferens i Borlänge inför kommande nummer av Hemma i HSB. Gjorde sedan klart två fotoalbum till ”Se dig omkring” på Romme Alpin. Därefter skrev jag gårdagens intervju med Svenska Skidspelen-funktionären Jonny (som dessutom ska åka sitt 25:e Vasalopp i år). Utöver detta har jag givetvis gjort en hel del andra saker och det återstår även ytterligare en hel del saker innan jag kan gå hem och ladda inför kvällens stakträning på Lugnet.

Lämna en kommentar