Barca hit och Barca dit och lite sex

Jag vet att jag förmodligen är sist i hela världen med att kommentera helgens omgång i La Liga, där Barca sjukt nog spelade oavgjort mot Real Sociedad bara en stenkast härifrån.

Eftersom allt egentligen redan skrivits tänker jag inte skriva så mycket mer om det. Annat än att varken Barcas B-lag (Puyol, Abidal, Iniesta och Messi med flera på bänken) eller Real Sociedad imponerade. När Barca gjorde ett och två mål snabbt trodde jag att det skulle rinna iväg. Det gjorde det inte utan Real Sociedad tilläts komma till avslut både en och två gånger. Summa summarum: Pique saknas där bak och Barcas andra halvlek var bland den sämsta jag någonsin sett.

Jag begriper inte heller var tiden tar vägen och hur sjutton jag hela tiden kan ha hur mycket som helst att dona med. Kursen jag läser, Spanska 1, är dock lite svår att få grepp om i och med att den innehåller fyra kurser som läses parallellt och jag är inte riktigt på banan ännu, men snart. Måste dock läsa 199 sidor om konst, sex, kärlek och döden tills i morgon så dagens inlägg här kan inte bli särskilt långt.

I morgon är det fotboll igen, Barca mot Milan och jag ser fram emot matchen MASSOR. Och apropå fotboll och sex tänker jag citera Johanna Frändén:
”Kort sagt: Cristiano Ronaldo hade fått ligga även om han inte var känd.
Messi? Känns mer oklart.”

Tyvärr har allas vår Zlatan kastat in handduken och spelar inte morgondagens match. Här har det spekulerats hejvilt hur illa ställt det är med hans lår eller om det finns andra anledningar till varför han inte spelar.

Zlatan vill garanterat spela. Han är den typen av spelare som höjer sig när han är som mest utsatt. Han skulle aldrig tacka nej till att få springa in på sin gamla arena och visa filosofen var skåpet ska stå.

Lämna en kommentar