Soy despistada …

… vilket betyder ”jag är förvirrad”. Vilket i och för sig kanske inte är någon nyhet, men här förvärras aningens eftersom mycket annat också är förvirrat. Jag och nycklar är dock ingen bra kombination.

Jag vet inte om jag nämnde nyckelincidenten på Shell i Upplands Väsby nyligen – då jag lyckades slänga bilnycklarna i deras stora sopnedkast vid 6.30 på morgonen. Förvirrat. Idag hittade jag inte mina nycklar och eftersom dörren här är sådan som bara slås igen tänkte jag att jag givetvis låst in nycklarna. Fick självklart inte tag på min rumskamrat Susana och ”var tvungen” att vara hela dagen på stranden. När jag svettats ihjäl och tänkt lämna sanden för att vänta på henne hittade jag nycklarna – i sanden. Vilken tur!

Hursomhelst hade jag en bra dag på stranden. Inledde dagen med två timmars galen surf och ja, det är helt fantastiskt kul men samtidigt galet livsfarligt. Typ. Trodde vågorna var små, men 2-metersvågor är aldrig små även om de inte bryter snabbt. Hua. Fast bortsett från två rejäla krascher fångade jag faktiskt många vågor. MÅNGA ja. Det är dock otroligt mycket saker att tänka på och eftersom jag är lite lätt förvirrad glömmer jag gärna allt annat än just det jag fokuserar på. Idag var det själva pushet med händerna just i ”fång-ögonblicket”. När vågorna är stora och jag är livrädd har jag en tendens att greppa brädan runt kanten i panik istället för att bara puscha ner den – vilket är mindre bra. Det är dock svårt att ändra på eftersom jag inte direkt tänker logiskt när en mer än två meter hög vattenvägg närmar sig bakifrån.

Frågan är om Hans Olsson tänker logiskt när han gör en baklängesvolt utför, jag vet inte … 30 meter. Vill du se klippet? Klicka här

Bode Miller ser inte helt nykter ut här: Party time!

Det händer mycket här i helgen, Real Sociedad – Barca i morgon och tydligen är Puyol nu äntligen tillbaka i laget. Dessutom är det Regata här på söndag och baskerna verkar förbereda sig för jordens fest. Och ja, baskerna kan festa var så säkra. Jag förväntar mig att samtliga gator i hela stan är fullkomligt fullproppade med festande människor hela söndagen. Ser fram emot det!

Dessutom är det mer sommar här nu än vad det var i somras. 30 grader och sol!
Och ännu är kvällen ung … Ska bara träna några puch ups i sängen först. Over and out.

Lämna en kommentar