Biarritz – Falun via Tyresö

Efter en regnig lördag i Biarritz landade jag i ett ruggigt Stockholm i går eftermiddags. Sverige välkomnade med fem plusgrader och duggregn. Efter en stek och trevligt mys i Tyresö åkte jag till Borlänge tidigt i morse och har nu landat i Falun. Igen.

Det känns lite märkligt att vara tillbaka i Falun. Visserligen var jag här på snabbvisit i vintras, men det var bara några timmar. Nu är det snabbvisit igen men två dagar. Jag har visserligen varit i Borlänge idag – på mitt nya kontor. Från och med den 1 juli kommer jag nämligen att jobba på Svenska Orienteringsförbundet och Skogssport. Idag var jag mest där för att hälsa på de som sitter på kontoret i Borlänge, varav de flesta jobbar med O-Ringen samt kommunikation och det kändes jättebra. Jag ser fram emot att börja jobba på riktigt igen och i morgon ska vi göra en liten plan för hur sommarens jobb ser ut. Spännande.

Nu ska jag alldeles strax bege mig till Lugnet och springa milen och jag blir alldeles nostalgisk bara jag tänker på det.

Lämna en kommentar