Jag drar på turné

Jag har bockat av det mesta på alla post it-lappar som suttit i min kalender denna veckan. Det känns bra. Det återstår egentligen bara två punkter; skriva ut allt och surf 18.30.

Jag ska alldeles strax bege mig ner till butiken på hörnet och skriva ut en hel radda med bokningsbekräftelser på flyg, hotell och annat. Dels för kommande dagars tour men även för min vecka i Andalusien med mamma. Semester. Det ser jag fram emot. Först ska det dock hända en del annat och i morgon beger jag mig till Biarritz för ett första stopp i den franska surfmetropolen. Prognosen säger stort. Jens på Surfakademin säger att det nog är bättre att surfa i Hendaye på lördag eftersom det ska bli stort, blåsigt och med kort period dvs kort avstånd mellan vågorna. Det kanske blir ett dopp här i San Sebastián på förmiddagen innan jag åker till Biarritz.

På söndag står Stockholm på schemat och förutom träning ser jag fram emot grillning i Tyresö. Är det vår i Sverige eller? Jag tycker mig ha fått illavarslande rapporter om att det INTE är det. Måndag och tisdag ska jag vara i Borlänge och skriva på kontrakt samt mötas inför kommande jobb. Spännande. Jag ser även fram emot att få vara lite i Falun och hoppas hoppas att jag får en positiv känsla för att flytta tillbaka. Fast det är jag nästan övertygad om att jag kommer att få. Som jag har sagt förut, det är ett bra basläger.

Idag har jag mer eller mindre gjort klart min presentation, som jag ska göra på torsdag förmiddag – precis efter att jag har kommit tillbaka från Sverige och precis innan jag åker till Andalusien. Presentationen handlar om en bok La voz dormida, som beskriver kvinnornas roll i det spanska inbördeskriget. Handlingen utspelar sig på ett kvinnofängelse i Madrid och handlar om de starka kvinnornas kamp mot frihet samtidigt som de över sina döda kroppar vill ge upp sin stolthet och det de tror på. Mycket intressant. Jag rekommenderar er att se filmen, La voz dormida, som är en av de bästa spanska filmer jag har sett och som fick flera priser på filmfestivalen i San Sebastián ifjol.

Nu surf. Trevlig helg!

Lämna en kommentar