Dagens I-landsproblem

Lika nöjd som jag var häromdagen när jag inhandlat nya post-it-lappar, lika missnöjd är jag idag. Trots att jag både köpte stora och små samt gula och gröna. Men, av någon outgrundlig anledning är klistret på varannan sida av post-it-lapparna, vilket gör hela bibban med post-it-lappar till ett långt dragspel. Det är dock inte det värsta.

För hur lätt är det att komma ihåg att vända på hela bibban mellan varje lapp. Nej, det är stört omöjligt och därmed kommer varannan text alltid upp och ner. Jag tror att jag måste sätta en påminnelselapp på min skärm: ”Vänd bibban med post-it-lappar 180 grader mellan varje gång du tar en ny.” Jag begriper bara inte varför, det kan ju inte direkt vara smidigare i produktionen. Snarare tvärtom.

Fast det här med I-landsproblem gör ju att jag automatiskt tänker på HippHipp. Morrade lite inför en vän och fick denna länken skickad till mig:
HippHipp – Dagens I-landsproblem
Klockrent!

Idag känns min framtid betydligt ljusare än vad den gjorde igår, av flera anledningar. Dels är jag inte lika förkyld längre och dels har jag börjat med ett par nya jobb. Avslutningsvis kan jag inte låta bli att fundera över denna bilden. Om skärpan hade varit lite bättre skulle man kunna tro att bilden föreställer Piqué, Puyol och Eric Abidal, men jag är inte helt säker. Någon som kan visa grabbarna hur man ställer in skärpan? Kolla här.

Lämna en kommentar