Foto och fotoalbum

Idag har jag varit på Romme Alpin och fotograferat och gjort i ordning fotoalbum på hemsidan. www.rommealpin.se. Det var riktigt klart och kallt idag, nästan minus 10 och det kändes.

Romme Alpin har en väldigt bra och informativ hemsida. Tanken är att besökarna ska ha en möjlighet att bekanta sig med anläggningen redan innan de har varit där. Att göra fotoalbum med olika avdelningar på Romme Alpin är en del i det och idag har jag gjort i ordning fem av de åtta album som är på gång.

Vill du kika i fotoalbumen? Klicka här

Vem vet, snart kanske man kommer att kunna få ut så mycket av hemsidan att man faktiskt inte behöver åka iväg och åka skidor. Nej, skämt å sido. De skidåkare som hittat till Romme Alpin idag, fick i lugn och ro njuta av många och långa helt nypistade och hårda backar – hela dagen. Själv hann jag inte åka. Jag laddar dock för en sväng till Orsa nu ikväll och ett pass längdskidor. I morgon blir det träning för hela slanten och så även på lördag förmiddag. För att vara rustad för kyla köpte jag idag ett par superdupervarma handskar. Nu ska jag aldrig mer frysa om händerna i alla fall.

Kvällstidningarna är kul, särskilt löpsedlarna. Och det är väldigt tydligt att det går att räkna precis hursomhelst och oavsett hur det egentligen ser ut så går det att skriva: VI ÄR STÖRST! (bäst och vackrast) på löpsedlarna.

Har även läst att både J. Lindeberg och Ahlgrens bilar ska sponsra det svenska längdskidlandslaget. Då kan jag vara lugnt och trygg i att skidåkarna inte kommer att göra bort sig på måndagens Idrottsgala utan vara uppklädda i kläder från J L (borde inte Hellner och Olsson ha Brothers-kläder eftersom de suttit i varenda busshållplats iförda sådana hela julhelgen). Funderar dock lite över när de ska äta alla Ahlgrens bilar. Visserligen ska ju skum vara det nyttigaste av alla godissorter, men ändå …

Intressant att de dessutom tar ett specialchartrat plan hem till Idrottsgalan på måndag. Får hoppas att Kalla slipper pussas nu då, så att inte fler av gänget drabbas av förkylningar. Det ska vara folkligt så det förslår.

Lämna en kommentar