Det är nära nu

Jag har precis gjort klart mitt arbete om Julio Cortázar och hans Casa Tomada och ska bara hålla en liten presentation i morgon, sedan är ALLT i Spanska II klart. Vilken lycka.

I februari när jag började funderade jag på hur jag skulle överleva kursen, men tack och lov har jag lärt mig mer och mer efterhand och de senaste arbetena har, tro det eller ej, blivit ganska bra. Jag är nöjd med morgondagens presentation och det arbete som jag ska lämna in på söndag. Särskilt efter att Jone läst det idag och finjusterat några detaljer. Förvånansvärt få dock.

Efter ett möte med mina blivande kollegor på förmiddagen och några nyheter på www.sporthalsa.se har jag även hunnit fundera över kommande SportHälsa, som jag ska vara redaktör för. Det blir nog mitt sista SportHälsa någonsin, så varför inte slå till med att göra det bästa numret någonsin.

I eftermiddags har jag faktiskt legat och slappat på stranden, gjort några tyskalektioner och dessutom hunnit med både ett träningspass och ett surfpass. Vågorna var dock väldigt väldigt små, men att bara hoppa i, paddla och få några vågor gör det värt mödan att hoppa i. Ser fram emot helgen och att, för första gången på väldigt länge, faktiskt försöka vara lite ledig. På söndag väntar dock ett kraftprov som heter duga, en 34 km marsch över bergen som jag blivit lurad att tacka ja till. Dessutom ska det tydligen ösregna. Det kan bli spännande då jag redan skickat hem all utrustning för stökigt väder …

Först väntar fredag och lördag med SURFILMFESTIBAL …

Lämna en kommentar