Ytterligare ett fett streck

Och nu återstår bara en punkt på kursen Spanska II. Dessutom har dagen bjudit på ett långt möte om kommande VM med kommunikationsgänget på Svenska Orienteringsförbundet och ett fint intervallpass.

Jag längtar tills på fredag, även om dagens seminarium kändes som det värsta som återstod. Och givetvis var jag helt ensam med Mario och fick svara på ALLA frågor själv. Jag föredrar dock det än konkurrensen med alla andra om att få svara. Då brukar det ju sluta med att jag får svara på den frågan som ingen annan ville svara på. Idag gick det dock bra och jag lyckades faktiskt svara väldigt bra på samtliga frågor om hur man bör undervisa i spanska och teorier kring det.

Innan hade vi haft ett väldigt bra möte inför kommande VM i orientering och nu har vi gjort en mediaplan inför det. Kul! Jag ser verkligen fram emot att börja jobba och börjar lagom till allting drar igång med buller och bång; veteran-VM, junior-VM, VM, O-Ringen och sedan rullar det på. Jag har även lite spännande idéer för stora reportage som det förhoppningsvis finns utrymme för senare i höst.

Jag var egentligen ganska sliten, men drog ändå iväg på mina monsterintervaller på stigen med världens bästa utsikt. Idag var jag dock sjukt trött och kunde inte njuta så mycket av utsikten. Trodde i ärlighetens namn att jag inte skulle orka alla åtta, men nu efteråt är jag väldigt nöjd att jag lyckades motivera mig att bita ihop och köra. Bra där.

Lämna en kommentar