Det gäller att fånga inspirationen

Äntligen börjar effektiviteten komma tillbaka. Eller det handlar egentligen inte om effektivitet utan om inspiration och ja, idag satt den där och jag har haft en sjuhelsikes effektiv förmiddag.

Jag vägrar fortfarande anamma de svenska arbetstiderna och med tanke på att det nu är mindre än två veckor kvar i Sverige är det nog rätt. Efter en timmes promenad runt Sticklinge tog jag frukost och efterlängtat supergott kaffe vid 10 och drog sedan igång. För att få in allt jag hade tänkt göra idag var jag tvungen att använda mina gröna post it-lappar, som är större än de gula och lappen var full med allt möjligt.

Skrev på www.matchdax.se, först om AIK som knappt hinner släppa iväg en Bangura förrän det är dags för nästa. Precis när jag var klar med den artikel läste jag precis det tråkiga beskedet från Sebastian Erikssons magnetröntgen och var tvungen att skriva kort om hans trasiga korsband också. Trist. Trist. Trist. Och det får mig att fundera en sekund över att allting är så skört. Från att för några veckor sedan skrivit om att IFK Göteborgs talang kopplats ihop med italienska Serie A-klubben Cagliari till: ”Operationen av det främre korsbandet kommer att göras inom två veckor och om allt går som det ska blir Sebastian Eriksson borta från allt vad fotboll heter i ett halvår.”

Sedan betade jag av ett gäng artiklar på www.sporthalsa.se som kommer att publiceras under veckan. Eftersom det just nu är sommarvecka för Vasaloppet blev det en del om helgens Cykelvasa och givetvis även om kommande helgs Vasastafett, som jag tyvärr har fått lämna wo till på grund av en ond vad.

Surfade sedan in på IdrottOnline nya satsning Mötesplatsen, som är en community där idrottare landet runt kan mötas via bloggar, forum, grupper och annat. Som vanligt blev jag positivt överraskad över vilka möjligheter som finns och vilket enormt komplext system RF har byggt i IdrottOnline. Jag hoppas få möjlighet att jobba mer med detta under hösten.

Egentligen skulle jag ha klämt in en lunch här, men jag fortsätter med mitt spanska tidsschema och drog igång med Mormors kokbok på ett sätt som jag inte har gjort tidigare. Och här någonstans dök den inspiration upp som jag inte riktigt haft på sistone. Yes. Efter några timmars jobb med det har jag läget helt under kontroll och jag vet precis vad som behövs och vad vi behöver göra i höst för att få boken klar till jul.
Det kan bli bra det här, riktigt bra! Mer säger jag inte.

Är väl snart dags för lunch och jag tänkte även se våra svenska landslagslöpare i orientering springa VM-sprint alldeles strax. Kolla du också!
Sprintfinalen sänds här på SVT Play.

Lämna en kommentar