Snart dags för avspark … på riktigt

Lika trött som jag var på El Classicon efter det fjärde inom loppet av bara några veckor i våras – lika kul var gårdagens. Äntligen är vi igång. I alla fall nästan. Och det bjöds på fotbollsgodis på San Bernabéu igår.

Om du har 4 minuter och 9 sekunder över, se detta klipp:
Höjdpunkter från finalen i la Supercopa mellan Real Madrid och Barca igår
2-2 inför onsdagens retur och jag ser redan fram emot en lång kväll i tv-soffan. Först Champions leaguekvalet mellan Dinamo Zagreb – Malmö FF 20.45 och sedan Barca-Real Madrid (och för en gång skull uppskattar jag de spanska fotbollstiderna).

Jag måste dock erkänna att det bjöds på trevlig fotboll i Borås ikväll när Elfsborg slog IFK Göteborg med 3-2. Fler sådana matcher i allsvenskan tack!

Och sedan ser jag verkligen fram emot den riktiga avsparken då La Liga drar igång på lördag.

Lämna en kommentar