Direkt från vattnet till snön …

… eller i alla fall nästan. Om vi bortser från morgondagens mellanlandning i Barcelona och sedan i Milano så ja. Och det känns lite märkligt att plocka fram skidorna för första gången i år nu när säsongen nästan är slut.

Om jag var vansinnig efter söndagens surf i alldeles för stora och stökiga vågor så var jag glad idag. Väldigt glad. För utan förhoppning om vare sig att hitta bra vågor eller på min egen form så gick dagens surf hur bra som helst. Det är märkligt det där, vissa dagar ja och andra nej. Och trots att det var mörkt och att vi var helt ensamma i vattnet så höll vi oss kvar ända till klockan åtta. Jag ser fram emot sommaren, då det går att surfa till klockan 22 utan problem.

Brädan ska dock få vila några dagar eftersom det står skidåkning på schemat. Jag ser verkligen fram emot en sväng till mitt favoritland Italien, med min favorit Caroline och jag ser kanske framför allt fram emot att få göra något som jag faktiskt är bra på: Åka skidor.

Jag funderar ibland på vad det är för fel på mig. Titt som tätt faktiskt. Och vad det är som gör att jag måste prova nya saker hela tiden och utmana mig själv med det ena svårare än det andra. Att undervisa i engelska är en sådan sak. Att lära sig baskiska är en annan. Och ja, jag vet inte när jag ska börja bli orolig för mig själv och varför jag aldrig kan vara nöjd och lugn. Fast det är väl helt enkelt så att det är ett driv jag har och det är mitt sätt att leva. Och i min värld så är det otroligt mycket roligare att vara ganska bra på väldigt många saker än jättebra på en eller få saker – även om det givetvis är så att den som är riktigt bra på någon enstaka grej tjänar massor mer med pengar. Men pengar …

Jag ska faktiskt jobba lite i Italien också och i kommande Skidinfo har vi tänkt ha ett reportage om Alagna, nytta och nöje är den bästa kombinationen, även om det givetvis står mest nöje på denna helgen i kalendern. Eller rättare sagt, det står PUDER CAROLINE med stora feta gröna bokstäver. Det är nämligen det som vi har beställt.

Annars så avvaktar jag svar från Sevilla. Vi får se vad de säger …

Lämna en kommentar