Alagna, vilken pärla!

Efter tre dagars skidåkning i Alagna har jag stillat min skidabstinens lite. Jag hade nästan glömt bort hur kul det är med skidåkning och att för en gångs skull faktiskt vara lite bra på något. Och Alagna har definitivt gett mersmak.

Jag har nog åkt lite för mycket skidor de senaste åren för inför årets säsong var jag egentligen inte alls sugen på att åka. Och detta trots att det varit bra förhållande i Pyrenéerna alldeles nästgårds. Det kändes dock lite osökt att packa ner skidgrejerna samtidigt som den riktiga vårvärmen kom till San Sebastián. Men men. Väl framme i Alagna kändes det dock helt rätt och vilken liten pärla. Charmig och mysig by med riktigt god mat och bra stämning. Och det viktigaste, mycket mycket mer snö än vad jag hade trott. Vi har kombinerat pudersvängar (några få, men ändå) med klassisk vårskidåkning och jag gillar både bergen här och byn så mycket att jag kommer att åka tillbaka. Snart.

Lämna en kommentar