En alldeles spansk helg

Inför helgen hade jag en plan: Att bestiga Txindoxi. Idag är det söndag och jag har haft en helt fantastiskt helg med massor av olika aktiviteter, men inget Txindoxi. Så. Typiskt. Spanskt.

Helgen började i ett rasande tempo med drinkar och middag med Belinda och Merethe innan jag och Merethe såg The company men på bio. Hade ju planerat att bestiga Txindoxi på lördagen men då väderprognosen sa regn trodde jag inte att det skulle bli av och jag hade halvt om halvt bokat in femtioelva andra grejer. Dock ringde Kerman och väckte mig vid 9 och ville åka, men jag bangade och eftersom han hade tänkt vara bakis på söndagen blev det inget.

Begreppet ”jag kommer” eller ”jag ska” har en annan innebörd här och betyder snarare ”det vore kul” eller ”kanske”. Denna här gången var det jag som bangade, dagen efter var det Kerman. 1-1 då. Lördagen bjöd på fantastiskt dåligt väder och det regnade katter och hundar (apropå uttryck och nyanser i språk, som jag pratade om med min vän Igor i fredags …). Det gjorde dock inte mig så mycket eftersom jag surfade och bakade kanelbullar hemma hos Amaia. Kul! På kvällen stack jag, Linnea och några till på en konsert i el Antigou och efter en liten sväng på stan råkade klockan bli över 4 och det var snarare jag som var bakis idag.

Gjorde ett tappert försök att surfa, men eftersom jag fick puls som i en 2-minutersintervall i kraftigt motlut gav jag upp efter 45 min och sisådär 6 sekunders faktiskt surfande. Idag har det dock varit helt fantastiskt väder och vad passar då bättre än en slapp dag på stranden? Jag hade dock velat göra en grej till … som inte blev av. Hmm, 1-1 var det …

Lämna en kommentar