En dag med stipendier och ”spanska”

Idag har jag gjort klart de två reportagen kring skid-VM i Falun 2015 som bygger på en intervju med VM-generalen Sven von Holst. Dessutom har jag varit på ”spanska”, även om det just idag mest blev trevligt prat om en massa annat. Eftersom det var några minusgrader i kombination med strålande solsken kunde jag inte låta bli att åka lite skidor på eftermiddagen och nu har jag precis skickat in några ansökningar om stipendier.

Jag är inte helt klar för dagen utan funderar på att åka hem och börja med mitt test av termosar, som ska publiceras i nästa nummer av SportHälsa. Om jag inte ska göra det ska jag träna, eller åka en sväng till Romme Alpin (som inte har öppnat ännu, men snart!). Är hursomhelst nöjd över min senaste stipendieansökan, som jag hoppas ska finansiera en del av vårens studier. Nu går det bara att hålla tummarna och hoppas att de tycker att just jag är förtjänt av ett stipendium.

Idag var sista omgången spanska innan jag åker till Costa Rica och Nicaragua. Idag blev det dock mest socialt prat, god kaffe och inte så mycket spanska. Det gjorde dock ingenting utan var bara trevligt. Nu ser jag verkligen fram emot att få komma iväg och läsa mer, de senaste veckorna ”privatkurs” har förhoppningsvis gjort susen.

Alltså, att ha möjligheten att åka skidor mitt på dagen i strålande solsken är få förunnat. Idag tog jag tillvara på den möjligheten och det var riktigt härligt. Visserligen var spåren sisådär och föret lite kärvt, men det var bara att bita ihop och köra. Att bo och jobba nära Sveriges nationalarena för vintersport är bra. Nu vill det bara till att de preparerar den lite lite bättre också. Hur svårt kan det vara?

Lämna en kommentar