Intensivt på SportHälsas redaktion

Som vanligt är det fullt upp på SportHälsas redaktion i Stockholm. Även om det är några veckor kvar till kommande SportHälsa är det deadline för Vinsider och Skidinfo innan dess. Fullt upp med andra ord. Jag fokuserar dock på att få SportHälsa klar, idag är nämligen min näst sista arbetsdag på SportHälsas redaktion.

Idag har jag uppdaterat hemsidan. Kika gärna in www.sporthalsa.se för de senaste nyheterna inom sport och hälsa. Kika även in SportHälsas systertidning Matchdax och dess hemsida www.matchdax.se – där skrivs nämligen allt om svensk fotboll och lite till. Jag har även sytt ihop det sista kring fyra-fem av de stora reportagen. Några småsaker återstår till övriga reportage – som alltid. I veckan kommer jag även att göra vårt kommande test: termosar, men annars känns det förvånansvärt lugnt inför överlämningen trots allt.

Snart går tåget tillbaka till Dalarna.

Lämna en kommentar