En enda ”vanlig” arbetsdag denna veckan

Jag har tydligen endast planerat in en enda vanlig arbetsdag denna veckan och det är idag. Dagen är dock inte speciellt vanlig då den även innehåller spanskalektion, bodypump och salsa/zumba. Har därför fått ligga i och är snart mycket nöjd över att ha bockat av flera viktiga planeringsgrejer. Tro det eller ej, men det verkar som att jag har en planering som håller.

Planeringen sträcker sig de kommande två veckorna som innehåller en hel del gott och blandat. Efter två dagar i Stockholm, SportHälsa i måndags och RF igår, är jag idag på mitt kontor och försöker reda ut ett och annat. I morgon väntar en spännande heldag med Gamla Brandstation-gänget och sedan är det Lidingöloppets mässa fredag, lördag och söndag som gäller. I och med det var jag tvungen att se till att reda ut två kommande jobb: Ski and board magazine och Hemma i HSB, som båda lurar runt knuten och måste dra igång på allvar nästa vecka. Det verkar gå bra. Dessutom har jag donat med tröjtryck till helgens mässa, bilder till reportaget i Lärarstudenten, Kristinaloppets nya hemsida (kolla gärna www.kristinaloppet.se) som är online idag för första gången samt försökt lära mig ytterligare några oregelbundna spanska verb. Alldeles strax ska jag åka till spanskalektionen och då vill det till sig att jag kan min läxa.

I eftermiddag tänkte jag prova det nya bodypump-passet och senare ikväll blir det antingen salsa eller zumba – det återstår att se.

Lämna en kommentar