En jobbhelg som slutade med WC-seger

Eller helgen är ju inte riktigt slut ännu och inte mitt jobb heller. Inte alls. Det blev dock lite mer att göra i och med att Jerker Lysell råkade vinna världscupen idag. Kul kul!

Givetvis hoppades jag att det skulle gå bra för svenskarna i världscupen, VM-genrepet, i Schweiz. Även om framgångar och då kanske framför allt seger skulle innebära mer jobb för mig. Fast det är ju självklart betydligt roligare att skriva nyheter och pressmeddelanden om det går riktigt bra. Förutom att skriva nyheter och pressmeddelanden om gårdagens och dagens tävling har jag haft kontakt med en del svensk media som givetvis vill ha med Jerker både här och där. Dessutom har jag gjort två reportage till Skogssport som kommer på fredag, ett om VM-terrängen och ett om hur Jerker ska vinna guld. Puh. Nu återstår bildfix och korr och lite allt möjligt.

Vill du läsa det jag har skrivit på orientering.se?
Klicka här för gårdagens nyhet
Och här för dagens

Dessutom håller vi på med slutkorr på kommande SportHälsa och även om jag inte har gjort så värst mycket med det under dagen så tänkte jag pyssla med lite sådant ikväll. Dessutom råkar det vara sol idag och en bra match på tv ikväll. Så typiskt.

Och i morgon är min sista dag här i San Sebastián.

Lämna en kommentar