En kaffe latte senare

Idag har varit en sådan där jobbig dag. Jobbig såtillvida att jag har haft en del viktiga jobb på gång men att jag omedvetet har pysslat med allt möjligt annat ändå. Det kan bero på att det har varit ett halvkrångligt reportage om en stor kundundersökning som varit på tapeten och att jag till varje pris har velat undvika den. Jag samlade dock kraft och gick och köpte en kaffe latte och vips gick det mycket lättare. En del är nu avklarad och jag kan inte göra något mer förrän jag fått ytterligare uppgifter kring undersökningen.

I stället för kundundersökningen har jag pysslat med lite annat smått och gott. Jag kunde inte sluta fundera kring en ny organisationsplan för Engelbrektsloppet och skrev ner mina tankar och idéer i ett väldigt kreativt och seriöst dokument som nu hamnat hos styrelsen. Där fanns även med funderingar kring föreningarnas arvode och en eventuell möjlighet att bygga konstsnöanläggning vid Nordansjö. Hoppsan.

Jag har även lagt in lite nya bilder på min startsida, och hamnade i bildarkivet från Skidspelen i fjol och kunde inte låta bli att titta och minnas. Det finns framför allt en bildserie som är fantastiskt rolig och som det inte går att titta på utan att skratta. En vacker dag ska nog huvudpersonen i fråga få se de där bilderna …

Ser fram emot en intervju senare idag. Jag ska prata Winter jam, den årliga skid- och snowboardfesten på Stockholm stadion ni vet. Det är helt oundvikligt att drabbas av skidfeber och jag känner helt plötsligt ett stort behov både av längd och alpint. Måste nog boka en och annan resa för att stilla mitt behov, för har insett att min kommande resa inte kan klassas som skidresa. Citerar Utrikespolitiska institutets guide till Nicaragua: ”Bara en liten del av vägnätet är asfalterat”. I och med det skippar jag nog att ta med rullskidorna …

Idag har jag även köpt årets första julklapp, rekordtidigt!

1 svar på ”En kaffe latte senare”

Lämna en kommentar