Är välförtjänt trött

Den andra veckan i rad med tio träningstimmar har satt sina spår. Att jag avslutade med det mest högintensiva och mest jobbiga passet på 25-manna igår gjorde inte direkt min kropp mer munter. Att dessutom dra till med ett litet partaj kanske inte gynnar träningen, men det var väldigt roligt och gynnar absolut kontot livskvalitet. Ett nog så viktigt konto. Jag har även gjort lite jobb i helgen och avslutade nyss en intervju om ett jobbigt beslut: Att välja bort möjligheten att vinna den totala världscupen eftersom kroppen egentligen behövde vila.

Vem väljer bort en seger i den totala världscupen kan man undra. En skidåkare, Anders Svanebo, och det handlade om en totalseger i världscupen i rullskidor. Kanske inte den mest prestigefyllda av grenar, men dock en världscupseger. Det var egentligen bara för Svanebo att åka ner till Grekland, sätta på sig rullskidorna och ta hem cupen. Han valde något annat. En möjlighet att få träna ihop med landslaget i längdskidor gjorde att hans kropp behövde vila. Klokt, vågat och starkt, säger jag, som för övrigt också har låtit min kropp vila idag. Dels eftersom jag redan nått upp till mina 10 timmar denna veckan och dels eftersom gårdagens partaj inte direkt gynnar träningen. Nu ska jag köra en 10-timmarsvecka till och sedan blir det en lugnare vecka.

Gårdagens tävling hade varit ganska kul om jag fått räkna bort en av alla mina kontroller. Som bekant får jag inte det och därför blev det stora hela ganska trist. Jag var snabb, stark och på g, men lyckades villa bort mig vid en kontroll och alla de 30-40 jag sprungit om på vägen dit tog sig förbi mig igen och jag plockade ingen plats. Gah.

I veckan väntar först ett par dagar i Stockholm innan jag på onsdag åker hemåt Falun igen. Ser bland annat fram emot Gävle i helgen.

1 svar på ”Är välförtjänt trött”

  1. Det ge4ller ve4l att ledningen asnpasar aktiviteterna ne4r det ge4ller stora ff6retag precis som du se4ger Sune, det kan t.ex. vara att anordna konserter osv. ne4r det ge4ller ff6retag med mer e4n 200 anste4llda.

    Svara

Lämna en kommentar