En kul tid att börja jobba

Jag har valt en spännande och kul tid att börja mitt nya jobb. Junior-VM är i full gång och på lördag drar stora VM igång. Det hinner knappt avslutas innan det är dags för O-Ringen.

Jag har tagit mig söderut igen och är i Kristianstad, som mer eller mindre kommer att vara min bas fram till O-Ringen. Under O-Ringenveckan blir det Halmstad och sedan återstår bara några dagar i Borlänge/Falun innan jag får min lägenhet den 1 augusti. Jag ser fram emot det.

Det är en spännande tid rent orienteringsmässigt. Det svenska juniorlandslaget springer som bara tusan nere i Slovakien och det är jobb med medeldistansen som har stått på schemat idag. Det blev dubbelt svenskt i topp på damsidan och även killarna gjorde en stabil laginsats, som vanligt. Vill du läsa min artikel? Klicka här

Annars är det omöjligt att inte snegla på Tour de France och Fredrik Kessiakoff cyklar som bara den och har nu tagit tillbaka bergspriströjan. Det återstår en rejäl topp och jag tror att han tar dem det priset. Jag snöar lätt in på Tour de France och det är ju extra kul när det är svenskt med där det händer. Det var inte igår.

Lämna en kommentar