Hemma i en ny vardag

Efter 10 dagars reseledarjobb i Tyskland åkte jag i ilfart till Dalarna och började på mitt nya jobb igår. Eller rättare sagt mitt nya liv.

Tyvärr kommer det inte att bli något långt inlägg nu. Jag har inte tid. Efter 10 väldigt intensiva dagar i Tyskland hade jag sisådär en halvtimme på mig att ladda om innan jag började på mitt nya jobb. Hursomhelst så har jag börjat nu och det känns bra. Det är ju givetvis lite allmänt datorkrångel och annat fix för att få ordning på alla inlogg och sådant de här första dagarna. Men jag har dessutom kommit igång och jobba, på riktigt. Junior-VM pågår, på lördag börjar VM och sedan är det dags för O-Ringen – så det är inte direkt en lugn period jag har valt att börja. Fast det ser jag fram emot!

Idag har jag gjort intervjuer inför ett pressmeddelande och nyhet som vi ska släppa i morgon – inför lördagens sprint på VM. Det kan bli riktigt kul!

Annars funderar jag mest på att det var väldigt längesedan jag hade en arbetsplats och att det var väldigt längesedan jag hade ro att fika på jobbet.

Har bott i ett gästhus i Falun de här dagarna och just att vara tillbaka i Falun känns lite speciellt. Jag både ser fram emot det och inte. Jag ser dock väldigt mycket fram emot att få packa upp och faktiskt få bo någonstans igen. På riktigt.

Lämna en kommentar