En sista touch på kommande SportHälsa

Två veckor senare än vad det var tänkt är det nu äntligen snart dags. Nästa onsdag är SvD värd dubbelt så mycket i och med att SportHälsa kommer på köpet. Samtidigt som jag gjort klart det sista i detta numret så har jag planerat nästa nummer. En del av planen gjordes över en lunchdate på Söder och idén är hur bra som helst.

Jag kan inte avslöja exakt vad än, men kan säga så mycket som att det handlar om fotbolls-VM, träning, kost, en snygg tjej och en nästan ännu snyggare PT. Visst låter det lysande!? Idag är för för övrigt en sådan dag då det är omöjligt att inte bli förälskad i Söder och kvarteren kring Nytorget inte minst. Åt en sjukt god räk- och avocadopasta med en ännu godare latte till efterrätt och därmed var det värt att åka den lilla svängen från Kungsholmen till Söder för lunch trots att jag egentligen har sjuk tidsbrist här idag.

Nu börjar det reda upp sig här på redaktionen och därmed fick jag tid till detta inlägget. Kommande SportHälsa känns kul och innehåller mycket löpning, klättring, spa i Danmark, en tv-doktor, medicinsk yoga, Per Morberg och en hel del annat smått och gott. Nu återstår bara en del små men dock ganska viktiga detaljer, omslaget – som vår ad ska göra så snart hon blir klar med Vincider, samt en ny krönikebild av mig, som jag ska ta på en klättervägg i morgon ;-). Annars är allt klart och det är sjujäkla bra!

Den snygga PT:n gav mig dessutom även en lapp med magövningar, som ska göras varannan dag – minst, och ska göra min mage surfmässig … Puh.

Ser fram emot denna veckan, som till skillnad från förra och förrförra veckan är sådär lite lätt kaotisk som mina veckor brukar kunna vara. Viktigt möte och allmänt fix på RF i morgon, innan jag måste tillbaka till Falun för jobb i Smedjebacken och Sollerön (!) på onsdag. Måste dessutom hinna med ytterligare ett reportage som inte är spikat än samt köra lite ekonomi eftersom det är sista veckan i denna månaden (igen!). Därutöver måste jag göra min examensuppgift i fotokursen, en grej jag började med lite lätt igår och förhoppningsvis kan fortsätta med idag. Dock kommer jag nog att behöva ytterligare en dag denna veckan till det… Och spanska!

Samtidigt som det tydligen råkar vara vårens viktigaste tävling på lördag-söndag: Tiomila i Finspång. Jag har dock bestämt mig för att hoppa över elitseriesprinten i Norrköping på fredag och bara ladda för den sjuuukt långa sistasträcka som jag förväntas köra på lördag. Jag får dock se om jag tillbringar hela helgen på en iskall idrottsplats i utkanten av Finspång … Jag är ganska sugen på att åka hem, antingen till Falun eller Stockholm på lördag kväll, men får se. Med risk för att jag måste stanna kvar så MÅSTE jag köpa en ny sovsäck idag, annars riskerar jag att frysa ihjäl …

Lämna en kommentar