En una fiesta en San Juan del Sur

Fredag och TEST i skolan. Som tur var klarade både jag och Erika testet och är redo för nästa steg nästa vecka, men först helg. Ser faktiskt fram emot sovmorgon och att inte behöva plugga hela kvällen. Ser även fram emot fredagskvällen och lördagskvällen. Helgerna sägs vara galna här.

Efter testet var det dags för sedvanlig surfsession. Jag vet inte om det gick bättre eller sämre än dagen före, förmodligen lite lite bättre. Men ändå inte bra. Alla små vågor går bra och är lätta att ta, men så fort jag försöker mig på de större blir det torktumlaren. Igår var mer eller mindre som efter surfingen i San Sebastián, det vill säga vatten överallt – i näsan, hjärnan, öronen och sedan sand över allt och lite lätt blåslagen och skrapad. Alltså. Jag hoppas att det ska komma en dag när det helt plöstligt känns som att jag förstått hur det hänger ihop och att jag känner mig bra, eller i alla fall bättre. Alfredo sa 11 dagar. Puh, bara 7 kvar då.

Despues de la playa fuimos en una fiesta. Det var kul.

Lämna en kommentar