Ett enda virrvarr mestadels av flis

Puh, det känns som jag har använt ordet virrvarr förut. Jag begriper inte hur det kan bli så att var och varannan dag kan kännas som, just det, ett enda virrvarr av massa grejer. Det jag har försökt fokusera på idag stavas F L I S och det är precis vad det låter som.

Dagen började i Smedjebacken där jag gjorde reportage om en närvärmeanläggning, som liksom de flesta andra sådana eldar med flis. Efter ett liknande reportage förra veckan och efter ytterligare fler på gång börjar ämnet kännas lite som hemmaplan. Hann lyckligtvis tillbaka till Falun för lunchmöte om, just det, flis innan jag gjorde ytterligare en telefonintervju om flis. Fick sedan hastigt och lustigt försöka mota bort alla hjärnceller som snöat in på flis för att i stället fokusera på SportHälsa, där jag har valt omslag, korrat sidor och varit allmänt bollplank med vår ad inför morgondagens deadline. Inte nog med det, jag har bokat in en intervju med den där snygga tjejen jag skrivit om tidigare (ännu inget namn …, men kan säga så mycket som att hon pratat spanska).

Jag har också skrivit ut 10-12 tåg- och flygbiljetter kors och tvärs samt försökt reda ut lite verifikationer och framför allt försökt få dem i rätt ordning. Den senaste timmen har jag kikat runt på idrottiskolan.se och nöjt kunnat konstatera att saker börjar falla på plats. Det blir morgondagens viktigaste uppgift i kombination med att slutkorra allt till SportHälsa.

Avslutningsvis ägnade jag nyss 24 sekunder åt att lära mig några spanska glosor. Jag borde även försöka ta mig hem och göra något åt diskberget innan det vankas någon sorts märklig träning på Vibes for life 19.00. Ser sedan sjukt mycket fram emot några kalla öl, god mat och Zzzzzzlatan på tv.

(Jag funderar även lite över hur jag hade tid med detta inlägg …)

Lämna en kommentar