Klart för tryck och lekstuga i photoshop

Idag har jag korrat och hjälpt Jessica på SportHälsa att få i ordning det sista inför lämningen. Som vanligt blev det lite lätt panik och sista-minuten-åtgärder, något jag nu lärt mig inte bara är ett syndrom på SportHälsa utan i hela branschen. Alltid i sista minuten …

Nästa nummer av SportHälsa blev dock väldigt bra och nu vågar jag inte kika på sidorna en sekund till, eftersom det nu är för sent för att rätta till saker. Förut kunde jag inte låta bli att kolla genom allting massor av gånger trots att det redan gått i tryck, men det tjänar ju inget till och ger en bara mer magont. Som vanligt är det lite lätt nervöst och jag ser fram emot att få tidningen i min hand i början av nästa vecka. På onsdag får alla SvD-läsare den i sin hand. Eftersom vi sköt fram utgivningen är det nu helt plötsligt lite ont om tid inför nästa nummer. På måndag blir det därför rivstart med en intervju inför nästa nummer. Ser fram emot det!

Vaknade trött och med lite lätt huvudvärk. När inte fyra-fem koppar kaffe hjälpte, försökte jag bota huvudvärken med glass och det hjälpte lite grann. Sedan köpte jag även ett par nya skor och då försvann i stort sett all huvudvärk :-). Det börjar även närma sig deadline för mitt lilla fotoprojekt som ska redovisas på fredag i nästa vecka. Jag har gjort två och kanske skulle kunna åstadkomma ytterligare en bild som duger i morgon, men måste ta åtminstone två till efter fem är det minsta antalet i bildserien. Hoppas få till det i helgen. Det krävs dock en hel del arbete i photoshop och idag har jag varit nära att slå sönder datorn två-tre gånger. Det programmet är så sjukt frustrerande och så sjukt jäkla bra när det gör som man vill. Pysslade mest med en friläggning som sedan skulle flikas in i en annan bild och anpassas hit och dit. Suck … Denna väggbilden behövde inte så mycket fix men blev ganska cool ändå. Det där med att spara en färgdetalj känns kanske lite passé, men jag gillar det …

I dag har jag även fått klarhet i en hel drös punkter på idrottiskolan.se och imorgon hoppas jag kunna ta ett jättekliv framåt där. Samtidigt som jag stämt av och fått ordning på vad som ska göras i flis-projektet nästa vecka. Dagens avslutades med en sjukt rolig spanskalektion som jag förberett mig minimalt inför, det var de där 24 sekunder igår … Dagens viktigaste lärdom: En mi pais no hay burros pero hay muchas alces.

Lämna en kommentar