Ett mobilt kontor med en latte i hyra

Trots att jag har ett fint och bra kontor på Gamla Brandstation i Falun så känns det ofta som om jag har mitt kontor i väskan. Det är tjusningen med att vara egen och arbeta på det sättet jag gör, att det går att sitta precis varsomhelst och sköta sitt jobb. Ofta blir det på något café någonstans och hyran, tja den brukar ligga på en latte. Idag även en kanelbulle på Café 018.

Igår var jag på SportHälsas redaktion i Stockholm och egentligen hade jag tänkt bo kvar på Söder och ha mitt kontor där idag på förmiddagen för att sedan åka till Uppsala framåt lunch. Nu blev det inte så. Efter ett häftigt pass på SATS Södermalm, Nike dynamic crossfit, ihop med Camilla kom jag på att nycklarna till lägenheten på Söder var i min bil. Bilen då? Den hade jag lämnat i Uppsala där jag kvällen före sett en fantastisk 5-mil på TV. (Heja Johan Ohlsson och alla andra grymma svenskar!) En väldigt snabb rush senare var jag på väg till Uppsala med tåg och eftersom tåget var försenat (nähä!?) hann jag även rycka med mig en macka.

Efter att ha jobbat med RF hela förmiddagen hemma hos Camilla har jag nu sedan lunch suttit på Café 018 och bland annat jobbat med DalaFrakts tidning. Fler och fler sitter med datorer på caféer och även om många bara sitter och kikar runt på facebook så är det även många som jobbar.

Latten då? Jodå, mycket god och VÄLDIGT stor. Fast ingen slår Waynes, mitt favoritkontor.

1 svar på ”Ett mobilt kontor med en latte i hyra”

Lämna en kommentar