”Jag är i fjällen. Åter den 8 mars.”

För varje dag som går inser jag att det där med sportlov går högre och högre upp i åldrarna. Det är så svårt att få tag på folk den här veckan och jag får det enda automatiska mailsvaret efter det andra: ”Jag är i fjällen. Åter den 8 mars.” Suck. Jag blir både lite lätt avundsjuk och lite lätt frustrerad eftersom jag helt tydligt har ett jobb som bygger på en viss kontakt med människor.

När det inte går gäller det att ta tillfället i akt och beta av lite allmänt krafs, det vill säga pappersarbete. Och om jag räknar mina papper så är nog en sidår 99,9 procent av alla från Skatteverket. Det börjar så smått kännas som att jag har någotsånär koll på allt, men ändå inte. För när allt känns under kontroll så dyker det upp något nytt papper med någon ny skatt eller någon ny regel eller något nytt som jag är skyldig att rapportera. Som tur är har jag Camilla, som hjälper mig att översätta alla papper till begriplig svenska.

Fast lite ”bra saker” har jag i alla fall hunnit uträtta idag. SportHälsas sida www.sporthalsa.se ligger nu ute och även om den bara innehåller smakprov än så länge så är den fin och fräsch.

Jag har även hunnit med bildbehandling av bilderna jag tog på Romme Alpin förra veckan och det resulterade i en CD med nya, snygga bilder. Det är bra fotoväder i dag, men just vecka 9 är ingen bra vecka att fotografera på Romme. Varför då? Just det, det är sportlov och därmed fullt upp för alla som jobbar. Självklart går det att fotografera allmänna bilder och bilder på vanligt folk. Det är dock svårt att få någon av alla de som arbetar där att ställa upp som modell för att ta fina åkbilder.

Jag har även tagit mig en bit på vägen mot idrottiskolan.se genom att ta kontakt med personer som ska bidra med allmän information till startsidan. De flesta av dem var dock, just det: I fjällen. Samtidigt som jag ska samtala med byrån som ska göra layouten på sidan senare i eftermiddag.

Annars kommer eftermiddagen att ägnas åt den kommande manualen för IdrottOnline Förbund hemsidan. Den är välbehövlig och kommer även att behövas för att få ordning på Idrott i skolan.

Utöver ovan nämnda uppgifter så har jag bokat tåg för mars och april, till och från Stockholm och till höger och till vänster. Dessutom har jag ansökt om restidgaranti för de tågresor som jag var mer än sju timmar försenade på. Har även bokat flyg till ultralång-SM i Ronneby i april, betalat lite fakturor samt hjälpt min konstnärskompis i Köpenhamn med en pressrelease.

En bra dag på jobbet helt enkelt!

Lämna en kommentar